handige tantes malden, vakschilders malden

Handig in…

Lekker buiten schilderen (buitenschilderwerk)
Het wisselvallige klimaat in Nederland stelt hoge eisen aan je buitenschilderwerk. Goede bescherming van je houtwerk is daarom belangrijk.  Bij het opnemen van het huis, bespreken we de staat van de kozijnen en de werkwijze. Zo staat u later niet voor verrassingen.
Binnenschilderwerk 
Ben je toe aan een fris interieur of wil je gewoon meer kleur in huis?  Wij zorgen ervoor dat al het schilderwerk in je woning op een nette en professionele manier wordt uitgevoerd. We sauzen en schilderen in iedere kleur die je wenst en geven graag advies. We zijn op de hoogte van de laatste kleurtrends. De tantes komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken!
Volop ideeë(decoreren)
Ben je op zoek naar een woonstijl die bij je persoonlijkheid past?  Woon je graag vintage, klassiek, modern of landelijk of wil je gewoon een leuk nieuw sfeertje in huis? De tantes hebben volop ideeën en denken graag met je mee bij het vinden van jouw nieuwe stijl. 
Kleur- en stijl advies
Een kleur kiezen voor je interieur is een lastige klus, er zijn zoveel mogelijkheden… Kleur heeft veel invloed op de sfeer in je huis. Houd bij het kiezen van je kleurenpalet ook rekening met de meubelen, raambekleding en vloerbekleding. Kom je er niet helemaal uit, de tantes komen graag bij je langs om met je mee te denken.
Iets leuks op de muur (muurschilderingen)
Naast vakbekwame huisschilders zijn we ook gediplomeerde kunstschilders. Heb je een saaie muur in huis en wil je een illustratie, een leuke quote of een abstract kunsterk op die muur? De handige tantes schilderen het!