Hieronder vind je een aantal schilder projecten die de Handige Tantes Malden uitgevoerd hebben.

schilder_overasselt_

Met nog een paar weken voor onze verhuizing naar onze compleet gerenoveerde woning bleek de schilderklus iets te groot voor onszelf. Een Google search voor een bedrijf in de buurt leverde ons de Handige Tantes op. De website gaf een vertrouwd gevoel en Bouwien en Wanda konden snel het werk op komen nemen. Communicatie verliep vlot en prettig en wat zijn we blij met de tantes! In vier dagen tijd werden alle muren (keuken, woonkamer, hal en trapgat) geschuurd, gekit, voorgestreken en voorzien van kleur. Naast goed en strak werk zijn de tantes ook gewoon fijn om in huis te hebben. Gezellige dames met kennis van zaken, reeele offerte, goed materiaal en flexibel in de omgang. De verf die over was konden we houden, zo ook wat voorstrijk die over was en wat wondermiddel om de muren te repareren. Kortom: de tantes kwamen bij ons ietwat ongepland en waren ons totaal onbekend, maar we zijn super blij met het geleverde werk! –

Ellen van den Bogaard – Overasselt

klusvrouw handige tantes malden

Ik heb heel fijn gewerkt met Bouwien en Wanda. Ik was best huiverig toen ze voorstelden om de muur in de woonkamer mosterdgeel te schilderen, maar het resultaat is zo mooi! Ik had dit zelf nooit kunnen bedenken. 

Carina van Loon

muren sauzen, vrouwelijke schilders

In Malden mochten we de zolder omdopen tot een yogastudio.  

keuken schilderen malden

Bij een gezellige familie in Molenhoek hebben we het schilderwerk mogen doen in een brandnieuwe keuken. Eet smakelijk!

buitenschilderwerk malden

De Handige Tantes, hebben bij ons het buitenschilderwerk aangepakt. Het zit weer strak in de lak… Ik kan deze dames van harte aanbevelen!

Michiel Piels